Grid Pattern

Ronde tafelgesprek met Rupert Parker Brady: De supermarkt als drager van de buurt- en wijkwinkelcentra

LIDL
Woensdag 15:30 - 16:00 12-34

De supermarkt is niet meer weg te denken uit buurt- en wijkwinkelcentra en vormt in veel gevallen dé ontmoetingsplek van de wijk. Daarmee is de supermarkt een belangrijke spil in de leefbaarheid van buurten en wijken. Bovendien zijn supermarkten essentieel binnen de fijnmazige detailhandelsstructuur die Nederland kenmerkt. Met die gedachte gaan panelleden vanuit verschillende achtergronden het gesprek aan met elkaar onder leiding van Rupert Parker Brady.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Rupert Parker Brady

Columnist bij RetailTrends

Moderator

Peter van Kooten

Head of Real Estate Development Metropool Real Estate Development

Maarten de Gruyter

Oprichter en directeur Boelen de Gruyter

Hans Buijtelaar

Wethouder Wijk bij Duurstede

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:30 06/15/2022 16:00 Europe/Amsterdam Ronde tafelgesprek met Rupert Parker Brady: De supermarkt als drager van de buurt- en wijkwinkelcentra De supermarkt is niet meer weg te denken uit buurt- en wijkwinkelcentra en vormt in veel gevallen dé ontmoetingsplek van de wijk. Daarmee is de supermarkt een belangrijke spil in de leefbaarheid van buurten en wijken. Bovendien zijn supermarkten essentieel binnen de fijnmazige detailhandelsstructuur die Nederland kenmerkt. PROVADA 2022, 12-34