Grid Pattern

Let’s Live! – Verzorgingshuis nieuwe stijl: een nieuwe woonzorgtussenvorm

AM bv
Donderdag 10:30 - 11:00 12-08

Er is in Nederland een grote kloof qua woonvormen tussen geheel zelfstandig wonen en het verpleeghuis. Er is daarom een dringende behoefte aan de realisering van woonzorgtussenvormen. Let’s Live! – Verzorgingshuis nieuwe stijl is één van de antwoorden om dit gat te dichten. Let’s Live!’ staat voor comfortabele levensloopbestendige woningen voor kwetsbare mensen in een beschutte en geclusterde setting. De bewoners hebben de beschikking over diensten en zorg gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze worden zo ingezet dat ze daadwerkelijk ontzorgen en de kwaliteit van het leven vergroten. De inzet van een hospitality manager verzekert comfort en veiligheid en zorgt voor antwoorden op maat. Digitale middelen ondersteunen het wonen en leven. De Let’s Live!’-gebouwen worden gesitueerd op aantrekkelijke en levendige locaties. Het totstandbrengen van een zorgzame buurt zorgt ervoor dat bewoners van Let’s Live actief onderdeel zijn van de buurt. AM realiseert in Hillegom haar eerste Let’s Live! gebouw. Op de PROVADA vertellen AM, zorgorganisatie HOZO en belegger Bouwinvest over de praktische  uitvoering van dit concept.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 10:30 06/16/2022 11:00 Europe/Amsterdam Let’s Live! – Verzorgingshuis nieuwe stijl: een nieuwe woonzorgtussenvorm Er is in Nederland een grote kloof qua woonvormen tussen geheel zelfstandig wonen en het verpleeghuis. Er is daarom een dringende behoefte aan de realisering van woonzorgtussenvormen. Let’s Live! – Verzorgingshuis nieuwe stijl is één van de antwoorden om dit gat te dichten. PROVADA 2022, 12-08