Grid Pattern

Impact van AI in de verhuurmarkt

OSRE - Aareon CRE, Realstats - Pararius Nieuwbouw
Donderdag 11:00 - 11:30 PROVADA FUTURE

De huidige manier van verhuren gaat veranderen en vraagt hierom om een steeds efficiënter proces, zeker gezien de huidige krapte en voorgestelde reguleringen op de huurmarkt. De Nederlandse vastgoedmarkt loopt daarbij internationaal achter op het vlak van innovatie, digitalisering en automatisering. De op PROVADA FUTURE aanwezige automatiseer- en innovatieve partijen OSRE, Pararius Nieuwbouw en Realstats bespreken samen met verschillende marktpartijen use-cases waarin zij samen de huurmarkt vooruit brengen. Waaronder met AI modellen huurprijs voorspellingen worden gedaan en de impact van AI in verdere procesonderdelen.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Jurjen Thomas

Founder OSRE

Tom Griffioen

Co-founder Realstats / Clappform

Huib Boissevain

Owner Annexum

Puck Olde Kalter

Director Asset Management Orange Capital Partners

Jean-Paul de Lange

Head of Commerce at TreeHouse/Pararius Nieuwbouw

Loes Driessen

Residential Strategy and Operations Homevest

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 11:00 06/16/2022 11:30 Europe/Amsterdam Impact van AI in de verhuurmarkt De huidige manier van verhuren gaat veranderen en vraagt hierom om een steeds efficiënter proces, zeker gezien de huidige krapte en voorgestelde reguleringen op de huurmarkt. De Nederlandse vastgoedmarkt loopt daarbij internationaal achter op het vlak van innovatie, digitalisering en automatisering. PROVADA 2022, PROVADA FUTURE