Grid Pattern

Studentenprogramma Bouwinvest Real Estate Investors

Bouwinvest Real Estate Investors
Donderdag 12:15 - 16:00 12-25

Corporate movie

Ben jij betrokken, ambitieus en een teamplayer? En wil je na je studie werken bij een van Nederlands grootste institutionele beleggers? Kom dan langs op onze stand en ga onder het genot van een goede kop koffie speeddaten met onze HR adviseurs of andere experts. Zij vertellen je graag meer over de ambities van Bouwinvest. Verneem uit eerste hand hoe het is om bij ons te werken.

Met een betrokken team van ruim 200 specialisten werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real Value for Life.

Bouwinvest groeit en is volop in beweging. Ook de wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker en aandeelhouders worden kritischer. Zij vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve klantinformatie. Wil jij een bijdrage leveren aan onze missie? Wij hebben verschillende functies op het gebied van vastgoed, finance, investment management etc.

Meer informatie over Bouwinvest en Real Value for Life vind je op www.bouwinvest.nl

Zien we jou tijdens de Provada op onze stand (hal 12 stand 25)?

____

Bouwinvest Real Estate Investors investeert vermogen van voornamelijk pensioenfondsen en verzekeraars in vastgoed. We beleggen voor de lange termijn en beheren € 15,7 miljard (YE 2021) in de diverse vastgoedsectoren. Samen bepalen wij de stad van de toekomst en hebben wij invloed op de inrichting ervan. Ons vermogensbeheer draagt bij aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving en het verbeteren van pensioenuitkeringen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Kortom: wij creëren real value for life.

Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam, Sydney en New York. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Bouwinvest Real Estate Investors Corporate movie

Ben jij betrokken, ambitieus en een teamplayer? En wil je na je studie werken bij een van Nederlands grootste institutionele beleggers? Kom dan langs op onze stand en ga onder het genot van een goede kop koffie speeddaten met onze HR adviseurs of andere experts.
PROVADA 2022, 12-25