Grid Pattern

Studentenprogramma abcnova

abcnova
Donderdag 12:15 - 16:00 12-41

abcnova challenges you!

Wil jij kennismaken met een Young Talent Program module van abcnova? Bezoek dan onze stand (hal 12, stand 41), geniet van een heerlijke lunch en ga om 12:30 uur de strijd aan tijdens een speciale editie van hét opleidingsprogramma van abcnova op de PROVADA. Jullie gaan meedenken over de herontwikkeling van een voormalig warenhuis in Eindhoven. Let op: alles kan en alles mag! Niets is te gek. Wij gaan graag buiten de gebaande paden en denken out of the box. Een professionele jury bestaande uit experts van verschillende marktpartijen, voorzien jullie van waardevolle feedback waarmee jij verder komt. De winnaars krijgen een gouden ticket voor één van onze reguliere modules van het Young Talent Program, inclusief diner en borrel met onze eigen young talents! Onze modules - variërend van financieel management tot persoonlijke ontwikkeling - stomen onze startende toppers klaar om gave projecten te leiden from start to finish. Wat je daar leert kun je voor de rest van je carrière gebruiken!

Vanaf 14:00 uur kun jij bij ons op de stand abcnova collega’s uitdagen voor een gesprek aan de hand van vragen en topics uit de abc-kletspot. Uiteraard organiseren we ook een gezellige borrel. We zien je graag op de 16e!

Over abcnova

Elke dag werken onze adviseurs en projectmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Bij abcnova zijn we trots op onze sterke basis van jonge én ervaren professionals. Wij bieden hen een omgeving waarin zij hun talent de ruimte kunnen geven.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma abcnova abcnova challenges you!

Wil jij kennismaken met een Young Talent Program module van abcnova? Bezoek dan onze stand (hal 12, stand 41), geniet van een heerlijke lunch en ga om 12:30 uur de strijd aan tijdens een speciale editie van hét opleidingsprogramma van abcnova op de PROVADA.
PROVADA 2022, 12-41