Grid Pattern

New Gen PROVADA Ontbijt 2022 - exclusief voor leden van Kern New Gen

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Woensdag 08:30 - 10:00 Arena

Traditiegetrouw is het tijdens PROVADA op woensdagochtend tijd voor het New Gen PROVADA Ontbijt, exclusief voor New Gen Kern-leden. We ontbijten samen en luisteren naar boeiende en actuele verhalen van inspirerende sprekers op ons Kern-podium.

Dit New Gen PROVADA Ontbijt vindt vóór beurs plaats op woensdag 15 juni tussen 08:30 en 10:00 uur op het Kern Plein.

Programma:

08:30 Inloop met ontbijt op het Kern Plein

09:00 Welkom door New Gen commissie in de naastgelegen PROVADA Arena

09:05  In het kader van het PROVADA-thema 'Act now for a better tomorrow' heeft de New Gen-commissie twee razend interessante onderwerpen en sprekers uitgenodigd. Maud Bruggeling en Arda Basak van ontwikkelaar Lingotto delen hun visie over ontwikkelen, programmeren en bouwen voor de toekomst met ons. Daarnaast zullen we dieper inzoomen op de ontwikkeling van het vlak naast ons Kern-kantoor gelegen Utrechtse Smakkelaarsveld, een verrommelde en onplezierige plek, naar Smakkelaarspark; een plek voor water, groen en wonen in de binnenstad.

10:00  Einde

Let op: voor ons New Gen PROVADA-ontbijt zijn slechts 55 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en meld je aan via de Kern Community op Chainels. Bovendien introduceren we het 'Bring a Friend'-principe: ieder New Gen-lid mag een collega, relatie of vriend meenemen; stuur in dat geval een mailtje naar hans@kern.nl met naam en mailadres van je gast en meld je zelf aan via de Kern Community.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Arda Basak

Projectontwikkelaar Lingotto

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 08:30 06/15/2022 10:00 Europe/Amsterdam New Gen PROVADA Ontbijt 2022 - exclusief voor leden van Kern New Gen Traditiegetrouw is het tijdens PROVADA op woensdagochtend tijd voor het New Gen PROVADA Ontbijt, exclusief voor New Gen Kern-leden. We ontbijten samen en luisteren naar boeiende en actuele verhalen van inspirerende sprekers op ons Kern-podium. PROVADA 2022, Arena