Grid Pattern

MRP

Stand 11-16

Turning stones into milestones

MRP (Meijer Realty Partners) is een ondernemende ontwikkelaar en investeerder in vastgoed. Wij onderscheiden ons door het aangaan van complexe projecten in stedelijke gebiedsontwikkelingen waarbij expertise en innoverend ondernemerschap van belang zijn. MRP is een snelgroeiend bedrijf met als fundament een familiebedrijf met ruim 100 jaar vastgoedervaring. Een vastgoedontwikkelaar met toonaangevende projecten en een vernieuwende visie op vastgoed. Met een bevlogen en energiek team brengen wij dagelijks werelden bij elkaar. Wij ontwikkelen leefomgevingen tot toekomstbestendige steden. De ontwikkelportefeuille omvat inmiddels 1.500.000 m2 vastgoed.  

 

De vastgoed ontwikkelportefeuille van MRP Development omvat inmiddels zo’n 1.500.000 m² vastgoed. Daarvan bestaat een aanzienlijk deel uit grootschalige gebiedsontwikkelingen en toonaangevende projecten zoals in Amsterdam MIX, The Hub en WFC Amsterdam en het award winnende AMST.

In Utrecht Cartesius en het afgeronde Post Utrecht. In Den Haag Soza, het voormalige Sociale Zaken in Den Haag en De Zuid, Waddinxveen, Zoetermeer en Eindhoven. 

 

In 2020 won MRP de Mixed Use Development Award voor Nederland, toegekend door de European Property Awards. Deze duurzame en mixed-use ontwikkeling is een voorbeeld voor toekomstige ontwikkelingen. AMST maakt betaalbaar wonen voor middeninkomens in het centrum van Amsterdam mogelijk. In april 2019 won MRP Development de ICSC Regeneration Award voor het project Catharinasteeg aan de Aalmarkt in Leiden. Deze prijs geeft waardering voor de prestatie van de ontwikkelaar die in samenwerking met een lokale overheid en de gemeenschap de stad heeft gerevitaliseerd. www.mrpdevelopment.nl