Grid Pattern

FRIS | Real People

Stand 12-28

 

I HAVE A DREAM...

We hebben er lang naar uit moeten kijken, maar het is eindelijk zover. PROVADA 2021 gaat door! Op 26,27 en 28 oktober zullen wij als vanouds weer terug zijn tijdens hét vastgoedevenement van het jaar.

Dit jaar staat PROVADA in het teken van het thema “Dare to Dream”. Een thema dat wij ondanks corona zeker niet hebben losgelaten. Wij durven te dromen en zijn niet bang om deze uit te spreken. FRIS heeft de ambitie om de meest klantgerichte vastgoedorganisatie te worden van Nederland. 

SUITS YOUR BUSINESS

Met meer dan 85 real people zetten wij ons dagelijks in op het gebied van nieuwbouw-, woning-, bedrijfs-, beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoekadvies, projectmanagement, taxaties en verzekeringen.

De breedte van onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij de gehele vastgoedcyclus overzien en u volledig kunnen ontzorgen. Kortom, FRIS is een full-service vastgoedorganisatie die de klant altijd op nummer één zet. 

De wijze waarop wij intern met elkaar en extern met internationale partners (zoals AENGEVELT en CORFAC International) samenwerken zorgt ervoor dat wij samen met u een optimaal resultaat kunnen leveren: een betere en duurzamere bebouwde omgeving vol woon- en werkgenot. Dare to dream, laten we samen dromen verwezenlijken tijdens de PROVADA 2021 in de RAI Amsterdam!

Stichting FRIS Voor Kinderen

Kinderen zijn de toekomst, daarom zetten wij onze FRIS borrel sinds 2018 in het teken van Stichting FRIS Voor Kinderen. Onze stichting helpt kwetsbare kinderen in Nederland. Dankzij donaties  heeft FRIS voor Kinderen een tuinrenovatie mogelijk kunnen maken voor een behandelgroep voor jongeren die slachtoffer zijn- of dreigen te worden van een afhankelijkheidsrelatie of mensenhandel. Ook kunnen de jaarlijkse ‘FRIS Voor Kinderen Sportdagen’ worden georganiseerd.

Wilt u meer weten over Stichting FRIS Voor Kinderen? Lees hier meer.