Grid Pattern

Daiwa House Modular Europe

Stand 11-14

Jan Snel staat voor snel, modulair en circulair bouwen

Jan Snel is een dochteronderneming van het Japanse Daiwa House Group en één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Deze geïndustrialiseerde bouwmethode is slimmer, sneller én schoner dan traditionele bouw. Met meer dan 60 jaar ervaring spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Dat maakt Jan Snel dé partner voor alle typen huisvesting.

Jan Snel bouwt snel, modulair en circulair: gebouwen worden gebouwd in de fabriek, geplaatst op locatie en na gebruik, gedemonteerd en hergebruikt. Doordat een groot gedeelte van het bouwproces in onze eigen fabrieken plaatsvindt, kunnen wij produceren onder ideale omstandigheden, waardoor weersomstandigheden of moeilijke bouwterreinen geen impact hebben. Hierdoor halen wij een constant en gecontroleerd resultaat en kan Jan Snel een strakke planning aanhouden.

Daarnaast ligt onze focus op circulair bouwen en wil Jan Snel een stap verder gaan. We willen niet alleen de units hergebruiken, maar volledig circulair bouwen. Een belangrijke stap is een circulair design waarbij gebouwen zo worden ontworpen, dat we alle materialen later kunnen hergebruiken in nieuwe gebouwen. Samen met onze klanten en leveranciers willen we de stap maken naar een circulair gebouwde omgeving. Dat is onze ambitie voor de komende jaren.

Bezoek ons en kom kennis maken met onze manier van bouwen!