Grid Pattern

Yardi Systems BV

Stand 12-15

Yardi werd in 1984 opgericht en maakte de laatste drie decennia een enorme groei door. Yardi ontwikkelde zich tot de meest vooraanstaande aanbieder van high-performance softwareoplossingen voor de vastgoedsector. Op dit moment werken meer dan 6.500 toegewijde professionals in meer dan 40 kantoren in Europa, Noord - Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Australië voor Yardi Systems.

De oplossingen van Yardi stellen medewerkers in staat om zich te focussen op het leveren van topservices aan vastgoedinvesteerders, hun klanten en hun huurders. Ze kunnen met de oplossingen die wij aanbieden efficiënter werken, inclusief mobiele toegang tot informatie dat van belang  is voor het succesvol beheren van commerciële en residentiële portfolio’s.

Yardi is er trots op dat het sinds 1984 een wereldwijde standaard zette voor high-performance investment, asset management en property management software. Onze missie om oplossingen blijvend verder te ontwikkelen en een buitengewone service aan onze klanten te bieden, leverde ons wereldwijd meer dan 5.200 tevreden voyager klanten op met dagelijks meer dan 200.000 gebruikers in Yardi cloud.

Meer informatie is te vinden op  http://www.yardi.nl