Grid Pattern

Jos Sentel

Manager Strategy & Research Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Jos Sentel (1969) is sinds 2018 Manager Strategy & Research bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Samen met het team is hij verantwoordelijk voor het signaleren en vertalen van trends, beleidsontwikkelingen en veranderingen in de vastgoed- en hypotheekmarkten naar effectieve investeringskaders voor institutionele beleggers.

Jos Sentel is zijn professionele loopbaan in 1992 gestart als consultant bij Kolpron Consultants (thans Ecorys). In 1997 maakte Jos de overstap naar ING Real Estate Development. In 2000 is hij benoemd als Director Research & Concepts met de verantwoordelijkheid voor het onderzoek en advies met betrekking tot de internationale ontwikkelingsprojecten. In 2006 richtte Jos bureau ThirdPlace op om zelfstandig onderzoeks- en visietrajecten uit te voeren voor opdrachtgevers in de vastgoedsector. Hij heeft uitgebreide ervaring als trainer en coach van vastgoedprofessionals bij NEPROM. Hij was bestuurslid en voorzitter van de Commissie Research & Educatie van NRW.

Jos Sentel is afgestudeerd als planoloog aan de Universiteit van Amsterdam (1992) en als bedrijfskundige aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen (2003). 

Gerelateerde sprekers

Albert Groenewoud

Chief Medical Officer uHoo

Hein Wegdam

Directeur ING Real Estate Finance

Kristel van Dam

Innovatiemanager Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Maarten Vermeulen

Directeur MVGM

Ninke Lansink Rotgerink

Directeur Vastgoedbeheer Rijksvastgoedbedrijf

Onno Dwars

Directeur Ballast Nedam Development

Paul Wessels

Founder Blue Module

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Yuri Hendrikse

Senior Manager Expansion Real Estate LIDL