Grid Pattern

Documentaire: circulaire innovatie in bouwend Nederland

circular@scale
Dinsdag 11:00 - 11:30 10-29B Studio Circulair

In deze documentaire nemen we je mee door de ondernemende verhalen van de scale-ups van de toekomst. We schijnen een licht op de uitdagingen, barrières, maar ook de vruchtbare grond binnen de bouwsector om innovatie door te voeren.

We praten over de kernbenodigdheden om te komen tot succesvolle samenwerkingen die hard nodig zijn in onze transitie naar een circulaire bouweconomie.

Interviewer: Guido Braam, circular hero 2021 en mede-oprichter Powered by Meaning Scale-ups: Boom Builds, GoodHout, Madaster, Physee, Spotr.ai, Studio Solarix, Sustainer Homes

Deze documentaire maakt deel uit van het project ‘’Circular@Scale’’. Een tijdelijk programma dat scale-ups met een circulair product helpt om te groeien en hun bereik te vergroten binnen de bouwsector. Het programma is geïnitieerd door Powered by Meaning en ScaleUpNation, en wordt mede mogelijk gemaakt door Goldschmeding Foundation, Invest-NL en Innovation Quarter.

Programmadirecteur: Wouter van Twillert.

Na afloop zullen we met de aanwezigen inhoudelijk het gesprek aangaan over de betekenis van circulaire innovatie in hedendaagse bouwprojecten. Met onderwerpen als: hoe ga je van theorie naar praktijk?

Voor meer informatie over het Circular@Scale programma bekijk de website https://circularatscale.com/.

sprekers

Guido Braam

Circular@Scale

Moderator

Delen