Grid Pattern

“Leegloop” op de Zuidas. Ontdek hoe AR en VR uw bedrijfspand sneller verhuren of verkopen!

Matrixian Group
Dinsdag 13:00 - 13:30 10-34A

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Nu ABN AMRO besloten heeft naar het business district in de Bijlmer te gaan en de Brauw naar Tripolis Park moet er in het hart van de Zuidas maar liefst 120.000 m² aan kantoorruimte worden verhuurd. Hier komt dan nog The Valley bij, het imposante multifunctionele project van Edge Technologies.

Als projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar weet u waarschijnlijk als geen ander dat het verhuren of verkopen van een bedrijfspand niet meevalt. De coronacrisis heeft ertoe geleid dat de kantorenmarkt zich in een uitdagende periode bevindt. Hoe kan dit probleem worden opgelost? 

Als specialist op het gebied van Extended Reality (XR), de overkoepelende term voor Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR), laat Dirk Schaftenaar van het datatechnologiebedrijf
Matrixian Group, zien hoe AR- en VR-oplossingen van meerwaarde zijn voor de verhuur en verkoop van kantoorpanden. Hij demonstreert aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe interactieve oplossingen volop kansen bieden. Verhuur en verkoop was nog nooit zo uniek en visueel!

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen