Grid Pattern

Bouwstroom, dat betekent een andere aanpak en organisatie

PROVADA BV, Aedes
Dinsdag 13:30 - 14:15 Forum 2

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Het tempo van de bouw van nieuwe woningen is te laag om aan de grote vraag op de woningmarkt te kunnen voldoen. Veel corporaties ontwikkelen hun woningen nog op een traditionele manier en vaak doen zij dat ieder voor zich. Hier liggen kansen voor verbetering. 

Om tot bouwstromen te komen is een bundeling van de vraag het startpunt. Met De Woonstandaard kunnen corporaties hun vraag vertalen in veel gevraagde producten in relatie tot huishoudenstypen en huurprijsklasse. Oftewel Product Markt Combinatie (PMC). Door die PMC’s spreken opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleverende industrie dezelfde taal. 

Op Conceptenboulevard.nl kunnen corporaties kijken wat er beschikbaar is voor hun specifieke vraag. Op deze website is inmiddels een breed aanbod van woningbouwconcepten te vinden: de woningen zien er goed uit en zijn betaalbaar. Het aanbod is afgestemd op de PMC’s uit De Woonstandaard. Tijdens deze verdiepingssessie delen we best practises en lessons learned.  

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en vragen te stellen. Bestuurders van woningcorporaties die deelnemen aan deze bijeenkomst(en) krijgen een PE punt.

Bent u werkzaam bij een corporatie? Dan ontvangt u bij aanmelding een kortingscode van ons voor de toegangskaart van PROVADA. Aanmelden kan via deze mail.  

sprekers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Moderator

Martin Beukeboom

Directeur Dura Vermeer Zuid

Olga Görts - van de Pas

Directeur Netwerk Conceptueel Bouwen

Lajos Walbeek

Managing Partner Brickton

Cees Tip

Directeur-bestuurder Intermaris

Locatie

Forum 2

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen