Grid Pattern

Het Corporatiedebat: Samen werken aan goed wonen

PROVADA BV, Aedes
Dinsdag 11:45 - 12:30 Arena

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Over de woningmarkt raken we niet snel uitgepraat. Het woningtekort is opgelopen tot meer dan 300.000 woningen. Door de grote schaarste stegen prijzen sterk in grote delen van het land, zowel in de huur- als de koopsector. Wonen dreigt voor veel mensen onbetaalbaar te worden. Als we niet rigoureus ingrijpen wordt het alleen maar erger. De sleutel ligt in meer aanbod, vooral in het middensegment. Om weer naar gezonde regionale woningmarkten te groeien, moet de woningbouwproductie in alle prijssegmenten verhoogd worden. Daarvoor is nodig dat alle overheden, maatschappelijke organisaties en marktpartijen zich gezamenlijk inzetten. Hoe? Daarover gaat Tom van t Hek in gesprek met vooraanstaande bestuurders en een hoogleraar over hun oplossingen en aanbevelingen voor nu en in de toekomst.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en vragen te stellen. Bestuurders van woningcorporaties die deelnemen aan deze bijeenkomst(en) krijgen een PE punt.

Bent u werkzaam bij een corporatie? Dan ontvangt u bij aanmelding een kortingscode van ons voor de toegangskaart van PROVADA. Aanmelden kan via deze mail.  

sprekers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Moderator

Anne Koning

Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland

Martin van Rijn

Voorzitter Aedes

Harm Janssen

Directeur regio Noord-West BPD

Marja Appelman

Directeur Woningmarkt Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Peter Boelhouwer

Hoogleraar huisvestingssystemen TU Delft

Locatie

Arena

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen