Grid Pattern

Locatie PROVADA beurs

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ  AMSTERDAM
Holland Complex, Entree C (hal 10, 11 en 12)

Bereikbaarheid

Per trein 

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als je het station uitkomt.

Per metro, tram of bus 

Vanaf station Amsterdam Centraal met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein)

Vanaf station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Per auto 

RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg A10 (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven. 

Bezoekers van de RAI parkeergarages betalen € 4,50 per uur voor het parkeren, met een maximum van € 26 per dag. Daarnaast kunnen bezoekers vooraf online een dagkaart van € 21 per dag kopen. Bestel hier een parkeerkaart.

 

Dineren en overnachten

Eten nabij RAI Amsterdam

Er zijn talloze gezellige horecagelegenheden nabij de RAI Amsterdam. Hieronder geven wij een aantal suggesties. Reserveer tijdig!

RAI Amsterdam Hotel Service

Hotel, fietshuur of restaurant nodig tijdens uw bezoek aan de PROVADA? Maak gebruik van de RAI Amsterdam Hotel Service. Met hun enorme ervaring en kennis bespaar je tijd en geld en heb je geen stress.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Amsterdam is via het online reserveringssysteem. Je kunt sorteren op locatie of hotelklasse en een plattegrond toont je waar het hotel is gelegen ten opzichte van de RAI Amsterdam. Je vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Geen tijd om zelf te zoeken naar excellente, betaalbare accommodatie? Neem contact op via onderstaande gegevens en je krijgt een aanbod naar wens en tegen de beste prijzen.

Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
T 020 549 19 27
F 020 549 19 46
Hotelservices@rai.nl

Amsterdam

Voor meer informatie over de stad Amsterdam en uitgaan in Amsterdam verwijzen wij je naar de onderstaande links.