Grid Pattern

Eleven Square Amsterdam, viering van een mijlpaal

Ballast Nedam Development
Dinsdag 14:30 - 15:00 12-29

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het plan voor Eleven Square onherroepelijk is! Dit betekent dat Amsterdam binnenkort een revolutionair woonconcept rijker is, dat niet alleen een gebouw is, maar een levende, ademende gemeenschap. Eleven Square staat voor gezondheid, duurzaamheid, leefbaarheid en deelbaarheid - waarden die essentieel zijn voor de nieuwe generaties.

 

Eleven Square is meer dan alleen een woonruimte; het is een 24/7 bruisende gemeenschap combineert Eleven Square wonen met werken en ontspannen in een setting van internationale allure, terwijl het de authentieke Amsterdamse ziel koestert. Het project biedt alle moderne voorzieningen die essentieel zijn voor de leefstijl van nieuwe generaties: gezondheid, duurzaamheid, leefbaarheid en gemeenschapszin.

 

In Eleven Square komen bewoners, buren en bezoekers samen om te leven in een omgeving die uitnodigt tot interactie, innovatie en inspiratie. Dit project is niet alleen een plek om te wonen, maar een platform voor het delen van ervaringen en het creëren van blijvende verbindingen.

 

Sprekers:
Annique Guyaux (projectmanager Gemeente Amsterdam)
Maurice Wieland (Projectonwikkelaar, AM)
Richard de Jong (Projectonwikkelaar, Ballast Nedam Development)

 

Aanmelden kan via deze link

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 14:30 06/11/2024 15:00 Europe/Amsterdam Eleven Square Amsterdam, viering van een mijlpaal We zijn verheugd om aan te kondigen dat het plan voor Eleven Square onherroepelijk is! Dit betekent dat Amsterdam binnenkort een revolutionair woonconcept rijker is, dat niet alleen een gebouw is, maar een levende, ademende gemeenschap. PROVADA 2024, 12-29