Grid Pattern

Systematische aanpak voor natuurinclusieve leefomgevingen: Ontdek de toekomst van dashboards met NL Greenlabel

NL Greenlabel
Dinsdag 11:00 - 11:30 10-35

Waar liggen de kansen in je portefeuille? Waar zitten de risico’s met betrekking tot wateroverlast en hittestress? Welke gebieden zijn interessant om aan te kopen?

Een toekomstbestendige leefomgeving en waardevol vastgoed begint bij een nulmeting op Klimaat, Gezondheid en Biodiversiteit. Wij laten zien hoe je deze in een drie stappen proces kunt toepassen om je portefeuille toekomstbestendig te maken. Bezoek deze sessie van 11:00 tot 11:30 in stand 10-35 en laat je inspireren door Frank Del Gatto, Directeur NL Greenlabel. Deelnemers aan deze lezing bieden wij gratis een Portefeuille Dashboard* aan! Wat dat inhoudt, hoor je aan het einde van de sessie. 


sprekers

Steven Kamerling

Management NL Greenlabel

Frank Del Gatto

Directie NL Greenlabel

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:00 06/11/2024 11:30 Europe/Amsterdam Systematische aanpak voor natuurinclusieve leefomgevingen: Ontdek de toekomst van dashboards met NL Greenlabel Waar liggen de kansen in je portefeuille? Waar zitten de risico’s met betrekking tot wateroverlast en hittestress? Welke gebieden zijn interessant om aan te kopen?

Een toekomstbestendige leefomgeving en waardevol vastgoed begint bij een nulmeting op Klimaat, Gezondheid en Biodiversiteit.
PROVADA 2024, 10-35