Grid Pattern

Strandeiland N01: Een buurt van de buitencategorie

Ballast Nedam Development
Dinsdag 16:00 - 16:30 12-29

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Met Strandeiland №1 wordt duurzaamheid, de schoonheid van een eiland met overvloed aan natuur, een energieconcept en een hechte buurt tot een nieuwe standaard verheven. In het plan is straks ruimte voor 215 woningen, zowel grondgebonden als appartementen. Het voorziene programma bestaat uit een goede mix van 48 middeldure huurwoningen, 32 middeldure koopeenheden, en 135 woningen in de vrije sector.

 

Ontdek het verhaal achter de duurzame revolutie op Strandeiland tijdens een boeiende presentatie. Architect Tjeerd Haccou, medeoprichter van Space&matter, en ontwikkelaar Jacob Versteeg Conlledo van Ballast Nedam Development delen hun inzichten in het ontwerpproces waarbij duurzaamheid centraal staat. Leer hoe Strandeiland, als het nieuwste lid van de IJburg-archipel, een nieuwe standaard zet voor stedelijke ontwikkeling met een focus op natuur, energie-efficiëntie en gemeenschapsvorming.

 

Sprekers:
Tjeerd Haccou (Co-founder, Space&matter)
Jacob Versteeg Conlledo (Projectonwikkelaar, Ballast Nedam Development)

 

Aanmelden kan via deze link

 

 

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 16:00 06/11/2024 16:30 Europe/Amsterdam Strandeiland N01: Een buurt van de buitencategorie Met Strandeiland №1 wordt duurzaamheid, de schoonheid van een eiland met overvloed aan natuur, een energieconcept en een hechte buurt tot een nieuwe standaard verheven. In het plan is straks ruimte voor 215 woningen, zowel grondgebonden als appartementen. PROVADA 2024, 12-29