Grid Pattern

Veiligheid in aanbestedingen – naar een proactieve veiligheidscultuur

Rijksvastgoedbedrijf
Dinsdag 14:45 - 15:30 10-25

Het Rijksvastgoedbedrijf zet Veiligheid in Aanbestedingen (ViA) in op alle contracten.

Zo streven we naar veiligheidsbewustzijn binnen onze projecten. Het niveau van veilig gedrag dat we nastreven wordt meetbaar gemaakt met de Safety Culture Ladder (SCL). In deze workshop krijg je antwoord op de vraag: Wat is ViA? En hoe helpt het mij om het veiligheidsbewustzijn in de keten van het bouwproces te vergroten?

We laten zien hoe ViA je eigen organisatie en die van je samenwerkingspartners helpt groeien naar een proactieve veiligheidscultuur: een transparante, lerende organisatie met betrokken medewerkers. Deze betrokken medewerkers weten wat ze moeten doen in moeilijke en mogelijk onveilige situaties. En wat levert dat op? Tijdwinst op projecten!

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 14:45 06/11/2024 15:30 Europe/Amsterdam Veiligheid in aanbestedingen – naar een proactieve veiligheidscultuur Het Rijksvastgoedbedrijf zet Veiligheid in Aanbestedingen (ViA) in op alle contracten. Zo streven we naar veiligheidsbewustzijn binnen onze projecten. Het niveau van veilig gedrag dat we nastreven wordt meetbaar gemaakt met de Safety Culture Ladder (SCL). PROVADA 2024, 10-25