Grid Pattern

Ontdek de Kracht van AI: voor meer tijd en plezier op het werk

BouwLab R&Do, PROVADA FUTURE
Donderdag 14:00 - 14:30 PROVADA FUTURE

De toepassingen van Artificial Intelligence (AI) zijn talrijk en zeker niet beperkt tot ChatGPT. Iedereen kan binnen zijn of haar actuele digitale omgeving al veel met de beschikbare AI-oplossingen. Laagdrempelige toepassingen die u helpen om kennis te maken met de werking, het gebruik en de toekomstige mogelijkheden. Interessant om nu mee aan de slag te gaan, maar wel met een (strategische)stip op de horizon. 

Rob Oud (van de Saak) neemt u, met al zijn ervaring, mee in wat u nu kan doen op het gebied van bijvoorbeeld in- en verkoop, marktverkenning en de gewenste en noodzakelijke procesversnelling. Mats Bijdemast neemt u mee in de resultaten van zijn recente studie naar de mogelijkheden die AI u biedt en inspireert u om dit toe te gaan passen in uw innovatieprojecten. Een inspirerende combinatie van ervaring en nieuwe inzichten waar u nu mee aan de slag kan en welke mogelijkheden voor u in de (nabije) toekomst bereikbaar worden. Rob Buren is de verbinder in deze sessie, tussen wat nu kan en hoe dat past in uw digitale wensen. In een interactieve en inspirerende sessie ter afsluiting van uw Provada programma.

sprekers

Rob Buren

Digitaliseren en industrialiseren van de bouw bij Bouwlab R&Do

Moderator

Rob Oud

Eigenaar De Saak

Mats Bijdemast

Innovatie Manager Klomp

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 14:00 06/13/2024 14:30 Europe/Amsterdam Ontdek de Kracht van AI: voor meer tijd en plezier op het werk De toepassingen van Artificial Intelligence (AI) zijn talrijk en zeker niet beperkt tot ChatGPT. Iedereen kan binnen zijn of haar actuele digitale omgeving al veel met de beschikbare AI-oplossingen. Laagdrempelige toepassingen die u helpen om kennis te maken met de werking, het gebruik en de toekomstige mogelijkheden. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE