Grid Pattern

Blend your stand: Energyzer

JAJO
Woensdag 13:30 - 14:00 12-51

De Provada is een afspiegeling van de gebouwde omgeving, iedereen die daarmee te maken heeft bezoekt de beurs. JAJO stelt daarom op woensdag haar stand kort beschikbaar voor de Blend your stand: Energyzer actie. Samen met Usespace en zes andere stands maakt JAJO ruimte voor sociale impact op de stand in het thema gezondheid & welzijn. 

Tijdens een speciale work-out spelen zowel lichaam als geest een rol. Begeleid door een leraar start een korte, laagdrempelige, maar impactvolle sessie. Kleine, energieke oefeningen worden doorlopen waarbij fun en het ‘in beweging komen’ belangrijke elementen zijn. Denk hierbij aan korte en krachtige oefeningen die je alleen of samen met collega('s) doet. Omkleden is niet nodig. De sessie eindigt met een moment van kalmte en stilte om het drukke hoofd tot rust te brengen. Iedereen kan met nieuwe energie en een opgeladen gevoel beginnen aan het programma!

Blenden: Het combineren van gebruiksfuncties op dezelfde vierkante meters om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:30 06/12/2024 14:00 Europe/Amsterdam Blend your stand: Energyzer De Provada is een afspiegeling van de gebouwde omgeving, iedereen die daarmee te maken heeft bezoekt de beurs. JAJO stelt daarom op woensdag haar stand kort beschikbaar voor de Blend your stand: Energyzer actie. PROVADA 2024, 12-51