Grid Pattern

Wkb training, Bouwen met vertrouwen

Woningborg Toetsing en Toezicht B.V.
Dinsdag 10:30 - 11:00 11-01

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

This meeting is full.

In een dynamische bouwwereld die zich aanpast aan de Omgevingswet en waar projecten als paddenstoelen uit de grond schieten, staat één naam verzekerd voor bouwen met vertrouwen: Woningborg Toetsing en Toezicht. Tijdens de Provada 2024 nodigen we u uit om de kracht en kwaliteit van onze expertise te ontdekken en samen te bouwen aan een duurzamere toekomst.

Op onze stand wordt u ondergedompeld in de wereld van kwaliteitsborging met innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak kennis met ons gepassioneerde team van experts die klaarstaan om uw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen. Of u nu een ervaren ontwikkelaar bent of een ambitieuze bouwer, bij Woningborg Toetsing en Toezicht vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw uitdagingen.

Betreed onze virtuele bouwplaats en zie hoe onze geavanceerde technologieën en praktische aanpak de kwaliteit van elk project waarborgen. Ontdek hoe onze toetsing en toezicht niet alleen voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook uw reputatie versterkt en uw klanten gerust stelt.

Kom naar onze stand en laat u inspireren door de mogelijkheden van Woningborg Toetsing en Toezicht. Bouw met vertrouwen, bouw met Woningborg. O.l.v. Sietze Rozema

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

This meeting is full.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 10:30 06/11/2024 11:00 Europe/Amsterdam Wkb training, Bouwen met vertrouwen In een dynamische bouwwereld die zich aanpast aan de Omgevingswet en waar projecten als paddenstoelen uit de grond schieten, staat één naam verzekerd voor bouwen met vertrouwen: Woningborg Toetsing en Toezicht. PROVADA 2024, 11-01