Grid Pattern

Investeer in Parkstad: Een Regio in Groei - door RO groep

Zuid Limburg +
Dinsdag 14:00 - 14:30 11-19

Tijdens onze presentatie "Investeer in Parkstad" laten we zien waarom onze regio barst van het potentieel en waarom nu het juiste moment is om deel te nemen aan deze groei.

We blikken kort terug op de krachtige oproep van wethouder Jaimy van Dijk afgelopen Provada, die duidelijk maakt dat Parkstad meer is dan alleen een plek op de kaart - het is een plek vol ambitie en mogelijkheden. Ons antwoord op die oproep is helder: RO goep heeft inmiddels concrete projecten in Brunssum, Kerkrade, Voerendaal en Heerlen die laten zien hoe wij onze (eigenwijze)visie op Parkstad Limburg tot leven brengen.

Wij geloven in samenwerken als succesfactor. Dat betekent dat gemeenten, woningcorporaties zoals Weller en HEEMwonen, en andere partners open en transparant samenwerken om succesvolle projecten te realiseren. Dat is de kracht om projecten van de grond te krijgen. Daarbij kijken we ook naar de toekomst. In onze presentatie geven we een doorkijk naar de relatie met het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK), de Woondeal en Limburg Centraal. Dit alles draait om het creëren van een succesvolle publiek-private samenwerking (PPS), waarbij de overheid en de markt samenwerken voor duurzame groei.

sprekers:

Piet Joosten  (Algemeen directeur RO-Groep)

Kevin Ritzen (Ontwikkelaar RO-Groep)

Vincent Jacobs (Ontwikkelaar)

Na de presentatie bieden we ruimte voor interactie. Bestuurders uit de regio gaan in gesprek en brengen nieuwe uitdagingen naar voren.220574 Brunssum Kloosterpark Park f01 kleiner

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 14:00 06/11/2024 14:30 Europe/Amsterdam Investeer in Parkstad: Een Regio in Groei - door RO groep Tijdens onze presentatie "Investeer in Parkstad" laten we zien waarom onze regio barst van het potentieel en waarom nu het juiste moment is om deel te nemen aan deze groei. PROVADA 2024, 11-19