Grid Pattern

Digitalisering in projectontwikkeling: over de voordelen van méér digitalisering

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Donderdag 12:00 - 12:30 PROVADA FUTURE

Digitalisering heeft de afgelopen decennia ons werk ingrijpend veranderd. Mede door digitalisering is ook de hoeveelheid data enorm toegenomen. Slimmer gebruik van nieuwe technieken en beschikbare data kan de processen in de vastgoedketen verbeteren en versnellen.

BPD gaat een stap verder en verkent de waarde van het werken met 3D-modellen vanaf de vroegste fase van gebiedsontwikkeling tot en met beheer en onderhoud van gebouwen. Door 3D-modellen en de bijbehorende data te delen met de betrokken partijen, wordt inzicht vergroot, waardoor er snellere besluitvorming en ontwikkeling plaats zullen vinden. Én deze versnelling is nodig om invulling te geven aan de grote vraag naar meer betaalbare woningen.

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 12:00 06/13/2024 12:30 Europe/Amsterdam Digitalisering in projectontwikkeling: over de voordelen van méér digitalisering Digitalisering heeft de afgelopen decennia ons werk ingrijpend veranderd. Mede door digitalisering is ook de hoeveelheid data enorm toegenomen. Slimmer gebruik van nieuwe technieken en beschikbare data kan de processen in de vastgoedketen verbeteren en versnellen. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE