Grid Pattern

Wake up call ondermijning: het (h)erkennen van de parallelle vastgoedwereld.

Kennisplein door KERN, NEVAP en Amsterdam School of Real Estate
Dinsdag 12:00 - 13:00

De City Deal Dynamische Binnensteden organiseert op het Kennisplein de sessie ‘ondermijning: het (h)erkennen van de parallelle vastgoedwereld’.

Jos Sentel zal als programma coördinator van de City Deal een korte toelichting op de relevantie van het thema geven. Inhoudelijke bijdragen komen van Jonas Stuurman (Senior onderzoeker lectoraat Ondermijning bij Avans Hogeschool en Projectleider Kennis & Expertise bij Ministerie BZK) en Lukas Verbiesen van RIEC Amsterdam. Zij zullen een inleiding geven over het fenomeen ondermijning in centrumgebieden.

Wat is het eigenlijk? Hoe kun je het herkennen? Op welke wijze frustreert het de aanpak van centrumgebieden? En welke mogelijkheden zijn er om het aan te pakken?

Na de presentaties zal onder leiding van moderator Maarten Vermeulen (KERN) een gesprek met het publiek plaatsvinden.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 12:00 06/11/2024 13:00 Europe/Amsterdam Wake up call ondermijning: het (h)erkennen van de parallelle vastgoedwereld. De City Deal Dynamische Binnensteden organiseert op het Kennisplein de sessie ‘ondermijning: het (h)erkennen van de parallelle vastgoedwereld’. Jos Sentel zal als programma coördinator van de City Deal een korte toelichting op de relevantie van het thema geven. PROVADA 2024