Grid Pattern

Gebiedsontwikkeling laat zich niet vangen in een Excelsheet

Continental Car Parks
Woensdag 14:00 - 14:45 Arena

Er zit vaak een gapend gat tussen de papieren parkeerplannen bij gebiedsontwikkeling en de dagelijkse werkelijkheid. Wat in de Excelsheets tot 3 cijfers achter de komma lijkt te kloppen, blijkt in de praktijk totaal niet te werken. Gevolg: ongebruikte en onrendabele parkeergarages, ontevreden bewoners en overlast in de wijk.

Parkeren is eigenlijk nooit alleen parkeren. Het is altijd onderdeel van de totale mobiliteit van een stad of omgeving. Parkeervraagstukken zijn vooral mobiliteitsvraagstukken. En die vragen om een integrale visie op mobiliteit en een plan dat alle aspecten meeneemt en aantoonbaar duurzame waarde in de praktijk oplevert voor bewoners, bezoekers, ondernemers en (lokale) maatschappij. Dat vraagt bovendien om samenwerking tussen partners die vanuit eigen expertise kennis en tools inbrengen. 

Continental CarParks en Kwirkey brengen de kennis, tools én partners samen in alle fases: bij het ontwikkelen van een doordacht plan, de vertaling naar concrete oplossingen op papier en de uitvoering in de praktijk. Zo slaan we de brug tussen ambitieuze mobiliteitsplannen en succes in de praktijk. Met veel voorbeelden nemen we jullie in deze sessie mee in het verschil tussen het invullen van een Excelsheet en de werkelijkheid.

sprekers

Bart Schinkel

Bestuur Kwirkey BV

Noortje Jansen

Commercieel projectmanager Continental Car Parks

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 14:00 06/12/2024 14:45 Europe/Amsterdam Gebiedsontwikkeling laat zich niet vangen in een Excelsheet Er zit vaak een gapend gat tussen de papieren parkeerplannen bij gebiedsontwikkeling en de dagelijkse werkelijkheid. Wat in de Excelsheets tot 3 cijfers achter de komma lijkt te kloppen, blijkt in de praktijk totaal niet te werken. Gevolg: ongebruikte en onrendabele parkeergarages, ontevreden bewoners en overlast in de wijk. PROVADA 2024, Arena