Grid Pattern

Het belang van biodiversiteit in de gebouwde omgeving & hoogbouw ecologisch en rendabel optoppen

ABN AMRO
Dinsdag 13:00 - 13:30 11-07

Na klimaat wordt biodiversiteit het grootste thema als het gaat over duurzaamheid. Daarmee wordt de focus verlegd van gebouw naar gebied en vooral ook de samenhang ertussen. Lodewijk Hoekstra vertelt over de laatste trends en ontwikkelingen op dit vlak.

Lodewijk Hoekstra, NL Greenlabel

Met Up2Us creëren we extra woonruimte en een groene leefruimte op hoogbouw door energieneutrale woningen toe te voegen. Tegelijk zorgt de extra woonlaag voor een verbeterde energieprestatie van de bestaande woningen. Ontdek Up2Us waar groene daken mensen en dieren verwelkomen, zonnepanelen energie opwekken en regenwater wordt bewaard voor een duurzame toekomst.

Ingrid Pierik, OMDUS

sprekers

Lodewijk Hoekstra

NL Greenlabel

Sofie van den Enk

Dagvoorzitter

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 13:00 06/11/2024 13:30 Europe/Amsterdam Het belang van biodiversiteit in de gebouwde omgeving & hoogbouw ecologisch en rendabel optoppen Na klimaat wordt biodiversiteit het grootste thema als het gaat over duurzaamheid. Daarmee wordt de focus verlegd van gebouw naar gebied en vooral ook de samenhang ertussen. Lodewijk Hoekstra vertelt over de laatste trends en ontwikkelingen op dit vlak. PROVADA 2024, 11-07