Grid Pattern

Duurzaam wonen en werken in een houten gebouw: maar hoe zit het met brandveiligheid, geluid en comfort?

Sweco
Dinsdag 13:00 - 13:30 11-15

De bouw staat voor de uitdaging een omslag te maken naar een duurzame toekomst. Dat betekent dat we ook met andere materialen dan staal en beton moeten gaan ontwerpen en bouwen. Omdat hout een lage CO2-voetafdruk en tal van andere duurzame voordelen heeft, wordt hout in toenemende mate in de bouw toegepast. Maar vaak vraagt men zich af of een houten gebouw wel brandveilig is. En hoe zit het eigenlijk met geluid van de buren en het comfort als je in een houten gebouw woont of werkt? 

In onze sessie op de PROVADA (stand Sweco, dinsdag 13 juni om 13:00 uur) gaan we in op deze vragen en delen we onze internationale kennis en ervaring op het gebied van bouwfysica en brandveiligheid van houten gebouwen. We gaan daarna graag met je in gesprek om de vraagstukken en mogelijkheden voor jouw gebouw te bespreken en kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

sprekers

Johan Kats

Building Services Sweco

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 13:00 06/11/2024 13:30 Europe/Amsterdam Duurzaam wonen en werken in een houten gebouw: maar hoe zit het met brandveiligheid, geluid en comfort? De bouw staat voor de uitdaging een omslag te maken naar een duurzame toekomst. Dat betekent dat we ook met andere materialen dan staal en beton moeten gaan ontwerpen en bouwen. PROVADA 2024, 11-15