Grid Pattern

Meer doen met bestaande ruimte: zó doe je dat!

Buck Consultants International
Woensdag 14:00 - 15:00 E107

Gebieden anders inrichten is één van de kansrijke oplossingen voor de aankomende jaren als het gaat om meer doen en duurzaam omgaan met de beperkte beschikbare ruimte op bedrijventerreinen. Denk hierbij aan meerlaagse gebiedsconcepten of ontwerpen en inrichten met duurzame bouwmaterialen. Het levert meer vastgoedwaarde op een kleinere ruimte en biedt daarmee kansen voor een nieuw te ontwikkelen businesscase.

Maar nieuwe vormen van ontwerpen, bouwen en inrichten kunnen tegelijkertijd ook uitdagingen met zich meebrengen. Niet voor ieder gebied leveren deze nieuwe concepten evenveel op. Nieuw maakt onbemind. Daarnaast zijn er verschillen in bouwkosten. Ook levert gelaagde inrichting uitdagingen om dit goed in de omgeving in te passen. Kortom welke seinen moeten op groen staan om nieuwe gebouw-gebiedsconcepten te laten slagen?

Deze sessie geeft concreet inzicht in realistisch-ambitieuze kansen van andere bouw- en inrichtingsconcepten, de uitdagingen en de oplossingen hiervan ten aanzien van gebiedsontwikkeling, het betrekken van vastgoedpartijen, bouwtechnisch ontwerp en financiering.

sprekers

Marcel Michon

Managing Partner Buck Consultants International

Moderator

Louis van de Klok

Commercieel Manager Hercuton

Maarten Bakker

Algemeen directeur bedrijfshuisvesting JAJO

Marije Groen

Principal consultant Buck Consultants International

Locatie

E107

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 14:00 06/12/2024 15:00 Europe/Amsterdam Meer doen met bestaande ruimte: zó doe je dat! Gebieden anders inrichten is één van de kansrijke oplossingen voor de aankomende jaren als het gaat om meer doen en duurzaam omgaan met de beperkte beschikbare ruimte op bedrijventerreinen. Denk hierbij aan meerlaagse gebiedsconcepten of ontwerpen en inrichten met duurzame bouwmaterialen. PROVADA 2024, E107