Grid Pattern

Meer passende ruimte voor bedrijvigheid in de stad

Buck Consultants International
Woensdag 11:30 - 12:30 E107

Het belang van ruimte voor economie wordt in toenemende mate (h)erkend. Juist in binnenstedelijke gebieden rijzen er echter veel vragen over hoe je dat nu echt kunt oppakken in de praktijk. Het gaat immers niet alleen om grootschalige ontwikkelingen, maar ook om kleinschalige ontwikkelingen.

Verkenningen geven aan dat met herstructureren en verdichten en ‘hoger in de lucht’ bouwen tientallen hectares aan grond ‘gewonnen’ kunnen worden. Maar werkt het in de praktijk? Aan de hand van concrete voorbeelden wordt inzichtelijk wat barrières en oplossingen zijn voor gemeenten en vastgoedpartijen, en welke instrumenten er zijn om succes te boeken.

sprekers

Marcel Michon

Managing Partner Buck Consultants International

Moderator

Jordi Hubers

Senior adviseur Buck Consultants International

Gerard Menkhorst

Programmamanager revitalisering bedrijventerreinen Gemeente Tilburg

Jeroen Ooms

Beleidsadviseur werklocaties Gemeente Leiden

Locatie

E107

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:30 06/12/2024 12:30 Europe/Amsterdam Meer passende ruimte voor bedrijvigheid in de stad Het belang van ruimte voor economie wordt in toenemende mate (h)erkend. Juist in binnenstedelijke gebieden rijzen er echter veel vragen over hoe je dat nu echt kunt oppakken in de praktijk. Het gaat immers niet alleen om grootschalige ontwikkelingen, maar ook om kleinschalige ontwikkelingen. PROVADA 2024, E107