Grid Pattern

Het tempo omhoog! Versnellen van buurtontwikkeling doen we samen.

VORM
Woensdag 13:00 - 13:45 Forum 3

Alleen vanuit gezamenlijkheid kom je verder is onze visie. We willen kleur geven aan de ontwikkeling van bestaande buurten. We gaan het gesprek aan over thema’s en uitdagingen in bestaande buurten en zoomen in op mogelijke oplossingsrichtingen.

Thema’s zoals de leefbaarheid die onder druk staat, de vergrijzing, leefbaarheid, veiligheid en sociale voorzieningen. De doorstroommogelijkheden en noodzaak en oplossingen om samen te versnellen komen aan de orde. Ook woonoplossingen, zoals het optoppen van bestaande gebouwen, conceptwoningen en slimme methodes om participatie te versnellen komen aan bod. Hoe werken we op dit moment samen en waar liggen kansen om het samen nog slimmer, sneller en beter te organiseren. Alleen samen kunnen we impact maken en voor iedereen een betaalbare, duurzame woning in een leefbare buurt realiseren.

sprekers

Gert Jan 't Hart

Moderator

Hans Meurs

CEO VORM Holding

Eric Nagengast

Directeur Vastgoed ROCHDALE

Remco Bouter

Manager Vastgoed SOR

Irma Kenter

Domeindirecteur Wonen Provincie Zuid-Holland

Locatie

Forum 3

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:00 06/12/2024 13:45 Europe/Amsterdam Het tempo omhoog! Versnellen van buurtontwikkeling doen we samen. Alleen vanuit gezamenlijkheid kom je verder is onze visie. We willen kleur geven aan de ontwikkeling van bestaande buurten. We gaan het gesprek aan over thema’s en uitdagingen in bestaande buurten en zoomen in op mogelijke oplossingsrichtingen. PROVADA 2024, Forum 3