Programma

Young professionals event met Sander Schimmelpenninck & Maarten de Gruyter
 

Datum & tijd
Donderdag | 15:00 - 16:00
Locatie
Stand 11-07
Moderator
Sander Schimmelpenninck & Maarten de Gruyter 
Organisatie
+ Agenda 2019-06-06 15:00:00 2019-06-06 16:00:00 Europe/Amsterdam Young professionals event met Sander Schimmelpenninck & Maarten de Gruyter Young professionals event Een bijeenkomst waarin Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote), Maarten de Gruyter (directeur Boelens de Gruyter) en young professionals met elkaar in gesprek gaan aan de hand van diverse stellingen over thema’s binnen de vastgoed sector, persoonlijke succes drivers, zijn de young professionals fit for the future? Aansluitend op deze bijeenkomst zal er een borrel plaats vinden op de stand, hierna zullen we vertrekken voor een boottocht over de grachten. PROVADA - Stand 11-07 info@provada.nl

Young professionals event

Een bijeenkomst waarin Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote), Maarten de Gruyter (directeur Boelens de Gruyter) en young professionals met elkaar in gesprek gaan aan de hand van diverse stellingen over thema’s binnen de vastgoed sector, persoonlijke succes drivers, zijn de young professionals fit for the future?

Aansluitend op deze bijeenkomst zal er een borrel plaats vinden op de stand, hierna zullen we vertrekken voor een boottocht over de grachten.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -