Programma

Workshop FRESH Students
  • Duurzaamheid/Circulariteit
  • Energietransitie
  • Maatschappelijk Vastgoed
 

Datum & tijd
Dinsdag | 15:00 - 16:30
Locatie
Stand 10-25
Moderator
Judith Rodenburg  
Organisatie
Rijksvastgoedbedrijf
+ Agenda 2019-06-04 15:00:00 2019-06-04 16:30:00 Europe/Amsterdam Workshop FRESH Students Het Rijksvastgoedbedrijf verzorgt efficiënte en aantrekkelijke huisvesting voor de rijksoverheid. De maatschappelijke ambities reiken verder. Met de ontwikkeling van het stationsgebied in Arnhem wil het Rijksvastgoedbedrijf bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving en duurzaamheid. In het project DOEN Stationsgebied Arnhem werken we op een vernieuwende manier samen en staat partnerschap centraal. Op PROVADA zal het DOEN Stationsgebied Arnhem namens het Rijksvastgoedbedrijf een workshop geven aan een groep van 30 studenten van FRESH over partnerschap en gebiedssamenwerking. Door middel van een creatieve werkvorm (LEGO SERIOUS PLAY) worden de studenten van FRESH een vraagstuk voorgelegd over partnerschap en gebiedssamenwerking: Hoe wordt een vastgoedpartij als partner gezien? Hoe betrekken we verschillende partners (omgeving, bewoners, gemeente) bij dit project? Op welke manier krijgen we inzicht in elkaars belangen? Wat betekent het om partner te zijn voor zo’n project? Tijdens deze duurzame workshop zullen we ervaringen en kennis uitwisselen om studenten een kijk te geven bij dit unieke project, waarin samenwerking en partnerschap centraal staat. PROVADA - Stand 10-25 Rijksvastgoedbedrijf info@provada.nl

Het Rijksvastgoedbedrijf verzorgt efficiënte en aantrekkelijke huisvesting voor de rijksoverheid. De maatschappelijke ambities reiken verder. Met de ontwikkeling van het stationsgebied in Arnhem wil het Rijksvastgoedbedrijf bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving en duurzaamheid. In het project DOEN Stationsgebied Arnhem werken we op een vernieuwende manier samen en staat partnerschap centraal.

Op PROVADA zal het DOEN Stationsgebied Arnhem namens het Rijksvastgoedbedrijf een workshop geven aan een groep van 30 studenten van FRESH over partnerschap en gebiedssamenwerking. Door middel van een creatieve werkvorm (LEGO SERIOUS PLAY) worden de studenten van FRESH een vraagstuk voorgelegd over partnerschap en gebiedssamenwerking: Hoe wordt een vastgoedpartij als partner gezien? Hoe betrekken we verschillende partners (omgeving, bewoners, gemeente) bij dit project? Op welke manier krijgen we inzicht in elkaars belangen? Wat betekent het om partner te zijn voor zo’n project? Tijdens deze duurzame workshop zullen we ervaringen en kennis uitwisselen om studenten een kijk te geven bij dit unieke project, waarin samenwerking en partnerschap centraal staat.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -