Programma

We are fit for the future
  • Duurzaamheid/Circulariteit
  • Gezondheid
 

Datum & tijd
Donderdag | 10:45 - 11:45
Locatie
Arena
Moderator
 
Organisatie
VolkerWessels
+ Agenda 2019-06-06 10:45:00 2019-06-06 11:45:00 Europe/Amsterdam We are fit for the future We are fit for the future Duurzaam ontwikkelen en bouwen begint bij VolkerWessels Als bouwconcern heeft VolkerWessels invloed op maatschappelijke ontwikkelingen. Dit brengt kansen en verantwoordelijkheden met zich mee. VolkerWessels’ Directeur CSR Lars van der Meulen neemt u mee in de duurzaamheidsvisie van het bouwconcern. Hoe zorg je dat visie in daden worden omgezet? Hoe zet VolkerWessels de standaard in de bouwsector? Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor VolkerWessels. Daarom heeft VolkerWessels de visie ‘bouwen aan een betere levenskwaliteit’ omarmd. Om de visie te implementeren nemen we maatregelen om ons eigen huis op orde te krijgen, maar ook om ons te blijven onderscheiden in de markt. Dit heeft zich geresulteerd in de duurzame bedrijfsstrategie van 2019. Deze bedrijfsstrategie vertaalt zich in een aantal concrete duurzaamheidsinitiatieven waar concern-breed op gestuurd zal worden en die zich zowel richten op de interne ‘huishouding’ als ons onderscheidend vermogen. Zo wordt bouwen aan een betere levenskwaliteit niet alleen mooie slogan, maar maken we onze duurzaamheidsambities echt waar. PROVADA - Arena VolkerWessels info@provada.nl

We are fit for the future

Duurzaam ontwikkelen en bouwen begint bij VolkerWessels

Als bouwconcern heeft VolkerWessels invloed op maatschappelijke ontwikkelingen. Dit brengt kansen en verantwoordelijkheden met zich mee. VolkerWessels’ Directeur CSR Lars van der Meulen neemt u mee in de duurzaamheidsvisie van het bouwconcern. Hoe zorg je dat visie in daden worden omgezet? Hoe zet VolkerWessels de standaard in de bouwsector?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor VolkerWessels. Daarom heeft VolkerWessels de visie ‘bouwen aan een betere levenskwaliteit’ omarmd. Om de visie te implementeren nemen we maatregelen om ons eigen huis op orde te krijgen, maar ook om ons te blijven onderscheiden in de markt. Dit heeft zich geresulteerd in de duurzame bedrijfsstrategie van 2019. Deze bedrijfsstrategie vertaalt zich in een aantal concrete duurzaamheidsinitiatieven waar concern-breed op gestuurd zal worden en die zich zowel richten op de interne ‘huishouding’ als ons onderscheidend vermogen. Zo wordt bouwen aan een betere levenskwaliteit niet alleen mooie slogan, maar maken we onze duurzaamheidsambities echt waar.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -