Grid Pattern

Vastgoedadministratie automatiseren voor kleine en middelgrote beheerders

BRIXXonline
Dinsdag 14:15 - 14:45 Online

Als vastgoedbeheerder wordt er veel van u verwacht. U wordt geacht uw huurders en opdrachtgevers met goede service te bedienen en daar komt veel administratief werk bij kijken. Of u nu een eigen portefeuille beheert of vastgoed voor derden in beheer heeft, door vastgoedbeheersoftware op de juiste manier in te zetten kan veel handmatig werk geautomatiseerd worden.
In een presentatie van circa 30 minuten nemen wij u mee in het proces van het automatiseren van uw vastgoedadministratie. We doen dit door middel van een demonstratie van de software die we hebben ontwikkeld ter ondersteuning van de administratieve en financiële beheerwerkzaamheden van kleine en middelgrote vastgoedbeheerders. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van huurovereenkomsten, facturatie, huurprijzen indexeren, betalingen verwerken, aanmaningen sturen, verhuurafrekeningen maken met opdrachtgevers, servicekostenafrekeningen maken, enzovoort.
Gebruikers van onze software zijn actief betrokken bij de ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om waarde voor onze gebruikers te kunnen blijven toevoegen.
We sluiten de sessie af met een poll om in kaart te brengen binnen welke facetten van het vastgoedbeheer de meeste behoefte is aan ondersteunende software/automatisering.
Bent u voornemens uw vastgoedadministratie te optimaliseren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze software biedt, dan verwelkomen wij u graag op 3, 4 en 5 november!

sprekers

Jurjen van Bunningen

Business Development Manager BRIXXonline

Locatie

Online

Delen