Programma

Verdiepingsessie pitches winnaars 'Odyssey Hackathon'
 

Datum & tijd
Donderdag | 12:00 - 13:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Rutger van Zuidam 
Organisatie
FIBREE en Odyssey
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-06 12:00:00 2019-06-06 13:00:00 Europe/Amsterdam Verdiepingsessie pitches winnaars 'Odyssey Hackathon' Een gebouwenpaspoort in een decentraal eco-systeem. Aansluitend aan de gelijknamige presentatie op PROVADA FUTURE (mainstage) wordt u in de gelegenheid gesteld nader kennis te maken met of te verdiepen in de gepresenteerde oplossingen van de winnaars van de door het Kadaster ingebrachte opgave bij de Odyssey Blockchain & AI Hackathon die medio april in Groningen plaats vond. De uitdaging was om een oplossing te bedenken voor een gebouwenpaspoort in een decentraal eco-systeem. Jelle Millenaar (VX Company) en Matthijs Emsbroek (Macaw) en Nick van Apeldoorn (Kadaster) zullen in deze sessie nadere uitleg geven over hun oplossing. PROVADA - PROVADA FUTURE FIBREE en Odyssey info@provada.nl

Een gebouwenpaspoort in een decentraal eco-systeem.

Aansluitend aan de gelijknamige presentatie op PROVADA FUTURE (mainstage) wordt u in de gelegenheid gesteld nader kennis te maken met of te verdiepen in de gepresenteerde oplossingen van de winnaars van de door het Kadaster ingebrachte opgave bij de Odyssey Blockchain & AI Hackathon die medio april in Groningen plaats vond.
De uitdaging was om een oplossing te bedenken voor een gebouwenpaspoort in een decentraal eco-systeem.

Jelle Millenaar (VX Company) en Matthijs Emsbroek (Macaw) en Nick van Apeldoorn (Kadaster) zullen in deze sessie nadere uitleg geven over hun oplossing.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -