Programma

Toekomst? Nee, nu! Volwaardige én betaalbare koopwoningen. Een kwestie van doen.
  • Commercieel Vastgoed
  • Ontwikkelen
 

Datum & tijd
Donderdag | 11:15 - 12:00
Locatie
Forum 1
Moderator
Ingeborg de Jong 
Organisatie
Timpaan
+ Agenda 2019-06-06 11:15:00 2019-06-06 12:00:00 Europe/Amsterdam Toekomst? Nee, nu! Volwaardige én betaalbare koopwoningen. Een kwestie van doen. Timpaan organiseert ronde tafel gesprek op de PROVADA 2019 Toekomst? Nee, nu! Volwaardige én betaalbare koopwoningen. Een kwestie van doen. Woningontwikkelaar Timpaan maakt zich hard voor betaalbaar wonen. Niet in ‘tiny houses’, maar in volwaardige woningen. Niet alleen in de stad, maar ook in het buitengebied.        Het thema van deze Provada editie had niet toepasselijker kunnen zijn: The future is now. Betaalbaarheid van wonen is nu een groot onderwerp en zal dat in de toekomst alleen maar meer worden. Hoe kunnen we nu een grote stap zetten en betaalbaar wonen de impuls geven die het verdient? Niet alleen er over dromen, maar ook echt gaan doen. Daarover gaan we graag met u in gesprek op deze ronde tafel bijeenkomst. We belichten het onderwerp vanuit een gemeentebestuurder, een woningcorporatie, een belegger en uiteraard vanuit Timpaan als ontwikkelaar. U bent van harte welkom om deel te nemen! PROVADA - Forum 1 Timpaan info@provada.nl

Timpaan organiseert ronde tafel gesprek op de PROVADA 2019

Toekomst? Nee, nu! Volwaardige én betaalbare koopwoningen. Een kwestie van doen.

Woningontwikkelaar Timpaan maakt zich hard voor betaalbaar wonen. Niet in ‘tiny houses’, maar in volwaardige woningen. Niet alleen in de stad, maar ook in het buitengebied.       

Het thema van deze Provada editie had niet toepasselijker kunnen zijn: The future is now. Betaalbaarheid van wonen is nu een groot onderwerp en zal dat in de toekomst alleen maar meer worden.

Hoe kunnen we nu een grote stap zetten en betaalbaar wonen de impuls geven die het verdient? Niet alleen er over dromen, maar ook echt gaan doen. Daarover gaan we graag met u in gesprek op deze ronde tafel bijeenkomst. We belichten het onderwerp vanuit een gemeentebestuurder, een woningcorporatie, een belegger en uiteraard vanuit Timpaan als ontwikkelaar.

U bent van harte welkom om deel te nemen!

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -