Programma

Start up pitches: Eastground met Moben, Tensail en Okku
  • Investeren
  • Duurzaamheid/Circulariteit
  • PropTech
 

Datum & tijd
Dinsdag | 11:30 - 12:00
Locatie
Stand 11-15
Moderator
PLNT 
Organisatie
gemeente Leiden
+ Agenda 2019-06-04 11:30:00 2019-06-04 12:00:00 Europe/Amsterdam Start up pitches: Eastground met Moben, Tensail en Okku Moben de Leidse start up Eastground vertelt over Moben: deze tool geeft direct inzicht in de weg naar het realiseren van een klimaatneutraal gebouw. www.eastground.net   Tensail maakt baanbrekende evenementtenten door gebruik van een gloednieuwe gepatenteerde technologie. Deze tenten kunnen 5 keer sneller op- en afgebouwd worden dan huidige technische tentsystemen. Het systeem maakt gebruik van zwevende kolommen die daardoor meer ruimte openlaat voor het publiek. www.tensail.nl   Okku levert verschillende type sensoren die inzicht geven in het gebruik en het klimaat van uw gebouw. De sensoren van Okku werken op een eigen netwerk en hebben een eigen stroom voorziening. Hierdoor is de installatie eenvoudig en kan de oplossing onafhankelijk van de bestaande ICT worden geïnstalleerd. www.okku.io   PROVADA - Stand 11-15 gemeente Leiden info@provada.nl

Moben

de Leidse start up Eastground vertelt over Moben: deze tool geeft direct inzicht in de weg naar het realiseren van een klimaatneutraal gebouw.

www.eastground.net

 

Tensail maakt baanbrekende evenementtenten door gebruik van een gloednieuwe gepatenteerde technologie. Deze tenten kunnen 5 keer sneller op- en afgebouwd worden dan huidige technische tentsystemen. Het systeem maakt gebruik van zwevende kolommen die daardoor meer ruimte openlaat voor het publiek.

www.tensail.nl

 

Okku levert verschillende type sensoren die inzicht geven in het gebruik en het klimaat van uw gebouw. De sensoren van Okku werken op een eigen netwerk en hebben een eigen stroom voorziening. Hierdoor is de installatie eenvoudig en kan de oplossing onafhankelijk van de bestaande ICT worden geïnstalleerd.

www.okku.io

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -