Programma

Sessie 'Klimaat als kans', de economische waarde van duurzame bedrijventerreinen - Gedeputeerde Bert Boerman
  • Ontwikkelen
  • Investeren
  • Duurzaamheid/Circulariteit
 

Datum & tijd
Donderdag | 15:15 - 16:00
Locatie
Stand 11-29
Moderator
 
Organisatie
Gemeente Zwolle
+ Agenda 2019-06-06 15:15:00 2019-06-06 16:00:00 Europe/Amsterdam Sessie 'Klimaat als kans', de economische waarde van duurzame bedrijventerreinen - Gedeputeerde Bert Boerman Op topwerklocatie Hessenpoort is veel aandacht voor klimaatadaptatie, duurzaamheid, nieuwe energie en circulariteit. Ondernemers, gemeenten en provincie werken aan de doorontwikkeling van deze werklocaties. Op basis van de ervaringen op Hessenpoort gaan we met elkaar in gesprek over wat de baten zijn van groen op een bedrijventerrein. En hoe krijg je bedrijven hierop in beweging.  Deelnemers: Gedeputeerde Bert Boerman Ton Kools (natuurverdubbelaars) Han Wiendels (HMO) Norbert Mulder (projectmanager Bedrijvenpark A1) René de Heer (wethouder gemeente Zwolle) Johan Moolenaar (directeur economische en stedelijke ontwikkeling gemeente Enschede) Stefan Kuks (watergraaf waterschap Vechtstromen) Aansluitend aan de sessie is gelegenheid voor een informeel samenzijn onder het genot van een proeverij aan Overijsselse streekproducten. Voor meer informatie: overijssel.nl/provada   PROVADA - Stand 11-29 Gemeente Zwolle info@provada.nl

Op topwerklocatie Hessenpoort is veel aandacht voor klimaatadaptatie, duurzaamheid, nieuwe energie en circulariteit. Ondernemers, gemeenten en provincie werken aan de doorontwikkeling van deze werklocaties. Op basis van de ervaringen op Hessenpoort gaan we met elkaar in gesprek over wat de baten zijn van groen op een bedrijventerrein. En hoe krijg je bedrijven hierop in beweging. 

Deelnemers:
Gedeputeerde Bert Boerman
Ton Kools (natuurverdubbelaars)
Han Wiendels (HMO)
Norbert Mulder (projectmanager Bedrijvenpark A1)
René de Heer (wethouder gemeente Zwolle)
Johan Moolenaar (directeur economische en stedelijke ontwikkeling gemeente Enschede)
Stefan Kuks (watergraaf waterschap Vechtstromen)

Aansluitend aan de sessie is gelegenheid voor een informeel samenzijn onder het genot van een proeverij aan Overijsselse streekproducten.

Voor meer informatie: overijssel.nl/provada
 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -