Programma

Ruimtelijk Raamwerk Merwe-Vierhavens
  • Residential
  • Ontwikkelen
  • Transformatie / Leegstand
 

Datum & tijd
Woensdag | 13:30 - 14:30
Locatie
Zaal E106
Moderator
 
Organisatie
Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Gemeente Rotterdam
+ Agenda 2020-06-17 13:30:00 2020-06-17 14:30:00 Europe/Amsterdam Ruimtelijk Raamwerk Merwe-Vierhavens Rotterdam Makers District  Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) manifesteert zich steeds meer als dé plek voor de innovatieve maakindustrie, gecombineerd met wonen en andere stedelijke voorzieningen. Gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam zetten die unieke mix van programma met kracht door, als onderdeel van het Rotterdam Makers District.   Ruimtelijk Raamwerk M4H In het Ruimtelijk Raamwerk worden de ambities vertaald in een ruimtelijk en programmatisch kader voor het gebied. Het geeft voor publieke en private partijen de eerste koers en fasering aan voor ontwikkelen en bouwen. Ook vormt het Ruimtelijk Raamwerk de basis voor een nieuw bestemmingsplan.   Inhoudelijke sessie Provada Tijdens de  inhoudelijke sessie op woensdag 5 juni wordt het Ruimtelijk Raamwerk M4H gepresenteerd, in aanwezigheid van Jos Melchers, Directeur Gebiedsontwikkeling gemeente Rotterdam en Jeroen Steens, Hoofd Port Development Havenbedrijf Rotterdam. U verkrijgt inzicht in ambities, programmering, en fasering van deze unieke gebiedsontwikkeling. En uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie. Moderatie en presentatie worden verzorgd door Isabelle Vries (algemeen programma manager) en Walter de Vries (Projectleider Ruimtelijk Raamwerk) van het programmabureau M4H. PROVADA - Zaal E106 Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Gemeente Rotterdam info@provada.nl

Rotterdam Makers District 
Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) manifesteert zich steeds meer als dé plek voor de innovatieve maakindustrie, gecombineerd met wonen en andere stedelijke voorzieningen. Gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam zetten die unieke mix van programma met kracht door, als onderdeel van het Rotterdam Makers District.

 

Ruimtelijk Raamwerk M4H
In het Ruimtelijk Raamwerk worden de ambities vertaald in een ruimtelijk en programmatisch kader voor het gebied. Het geeft voor publieke en private partijen de eerste koers en fasering aan voor ontwikkelen en bouwen. Ook vormt het Ruimtelijk Raamwerk de basis voor een nieuw bestemmingsplan.

 

Inhoudelijke sessie Provada
Tijdens de  inhoudelijke sessie op woensdag 5 juni wordt het Ruimtelijk Raamwerk M4H gepresenteerd, in aanwezigheid van Jos Melchers, Directeur Gebiedsontwikkeling gemeente Rotterdam en Jeroen Steens, Hoofd Port Development Havenbedrijf Rotterdam. U verkrijgt inzicht in ambities, programmering, en fasering van deze unieke gebiedsontwikkeling. En uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie. Moderatie en presentatie worden verzorgd door Isabelle Vries (algemeen programma manager) en Walter de Vries (Projectleider Ruimtelijk Raamwerk) van het programmabureau M4H.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -