Programma

Resultaten onderzoek naar mobiliteitshub voor nieuwe woonwijk Amsterdam
  • Smart Mobility
 

Datum & tijd
Donderdag | 12:30 - 13:30
Locatie
Stand 10-32
Moderator
-- 
Organisatie
Arcadis Nederland BV i.s.m. Gemeente Amsterdam
+ Agenda 2019-06-06 12:30:00 2019-06-06 13:30:00 Europe/Amsterdam Resultaten onderzoek naar mobiliteitshub voor nieuwe woonwijk Amsterdam Hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk vervuilende auto’s een nieuwe woonwijk binnenkrijgt? Amsterdam liet voor de nog te bouwen wijk Strandeiland op IJburg de mogelijkheden van ‘mobiliteitshubs’ onderzoeken. Zo’n hub is een plek waar verschillende vormen van vervoer samenkomen. Gebruikers kunnen daar per keer kiezen welke ‘schone’ oplossing op dat moment het beste is. Ze kiezen uit hybride of elektrische auto’s, maar ook fietsen, e-scooters en openbaar vervoer. De ontwikkeling van mobiliteitshubs trekt staat nog in de kinderschoenen maar trekt veel belangstelling in binnen- en buitenland? Gemeente Amsterdam en adviseurs en onderzoekers van Arcadis, Deloitte en PosadMaxwan vertellen u graag meer over de uitkomsten van deze studie. PROVADA - Stand 10-32 Arcadis Nederland BV i.s.m. Gemeente Amsterdam info@provada.nl

Hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk vervuilende auto’s een nieuwe woonwijk binnenkrijgt? Amsterdam liet voor de nog te bouwen wijk Strandeiland op IJburg de mogelijkheden van ‘mobiliteitshubs’ onderzoeken. Zo’n hub is een plek waar verschillende vormen van vervoer samenkomen. Gebruikers kunnen daar per keer kiezen welke ‘schone’ oplossing op dat moment het beste is. Ze kiezen uit hybride of elektrische auto’s, maar ook fietsen, e-scooters en openbaar vervoer. De ontwikkeling van mobiliteitshubs trekt staat nog in de kinderschoenen maar trekt veel belangstelling in binnen- en buitenland?

Gemeente Amsterdam en adviseurs en onderzoekers van Arcadis, Deloitte en PosadMaxwan vertellen u graag meer over de uitkomsten van deze studie.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -