Programma

PROVADA Corporatiedebat 2019: Zijn we fit voor de verduurzaming?
  • Residential
  • Duurzaamheid/Circulariteit
  • Energietransitie
  • Corporaties
 

Datum & tijd
Dinsdag | 14:00 - 15:00
Locatie
Forum 2
Moderator
Tom van 't Hek 
Organisatie
PROVADA i.s.m. AEDES
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-04 14:00:00 2019-06-04 15:00:00 Europe/Amsterdam PROVADA Corporatiedebat 2019: Zijn we fit voor de verduurzaming? Met medewerking van Marnix Norder zullen we het tijdens dit 11e PROVADA Corporatiedebat hebben over: Zijn we fit voor de verduurzaming?. De kernboodschap van de bijeenkomst is: 'de verduuramingsopgave is bijzonder groot en kostbaar'. Corporaties staan voor een grote financiële uitdaging. Naast de financiële uitdaging stuit men ook in de praktijk op bottlenecks die versnelling in de weg staan. Na twee korte inleidingen van Gertjan Hagen (SpringCo) en Jimmy Kools (Fakton) die inzicht geven in de omvang van de verduurzaming voor corporaties (ook fianncieel) gaat Tom van 't Hek met Marnix Norder (AEDES), Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Sander Heinsman (Portaal) en Marjan Minnesma (Urgenda) hierover in gesprek.   PROVADA - Forum 2 PROVADA i.s.m. AEDES info@provada.nl

Met medewerking van Marnix Norder zullen we het tijdens dit 11e PROVADA Corporatiedebat hebben over: Zijn we fit voor de verduurzaming?.

De kernboodschap van de bijeenkomst is: 'de verduuramingsopgave is bijzonder groot en kostbaar'. Corporaties staan voor een grote financiële uitdaging. Naast de financiële uitdaging stuit men ook in de praktijk op bottlenecks die versnelling in de weg staan.

Na twee korte inleidingen van Gertjan Hagen (SpringCo) en Jimmy Kools (Fakton) die inzicht geven in de omvang van de verduurzaming voor corporaties (ook fianncieel) gaat Tom van 't Hek met Marnix Norder (AEDES), Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Sander Heinsman (Portaal) en Marjan Minnesma (Urgenda) hierover in gesprek.

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -