Programma

PROPTECH INNOVATION DEBAT
 

Datum & tijd
Donderdag | 13:00 - 14:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Rob Koops en Wouter Truffino 
Organisatie
PROVADA i.s.m. Holland ConTech & PropTech
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-06 13:00:00 2019-06-06 14:00:00 Europe/Amsterdam PROPTECH INNOVATION DEBAT Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en technologieën voor de vastgoedsector? Wat gebeurt er bij Google en Amazon? Hoe staat Nederland ervoor? Waar staat de BV Nederland op de innovatiebarometer? Wouter Truffino deelt onderzoek en inzichten over property technology en gaat samen met Rob Koops in gesprek met startups en corporates. Het thema is the Future of Work & Workplaces. De aftrap is voor Sarah Blonk van HEYDAY Facility Management en Paul Tholens van Office App die als hospitality resp. community & workplace experts inspelen op de mindshift die plaatsvindt in vastgoed met een serviceconcept dat de keten letterlijk op haar kop zet.   Met hun en de panelleden Roel Noort van Welbo en Annelou de Groot van Regus praten we over flexilbele werkconcepten en robots in de hospitality. PROVADA - PROVADA FUTURE PROVADA i.s.m. Holland ConTech & PropTech info@provada.nl

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en technologieën voor de vastgoedsector? Wat gebeurt er bij Google en Amazon? Hoe staat Nederland ervoor? Waar staat de BV Nederland op de innovatiebarometer? Wouter Truffino deelt onderzoek en inzichten over property technology en gaat samen met Rob Koops in gesprek met startups en corporates.

Het thema is the Future of Work & Workplaces.

De aftrap is voor Sarah Blonk van HEYDAY Facility Management en Paul Tholens van Office App die als hospitality resp. community & workplace experts inspelen op de mindshift die plaatsvindt in vastgoed met een serviceconcept dat de keten letterlijk op haar kop zet.  

Met hun en de panelleden Roel Noort van Welbo en Annelou de Groot van Regus praten we over flexilbele werkconcepten en robots in de hospitality.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -