Programma

PROPTECH INNOVATION DEBAT
 

Datum & tijd
Dinsdag | 13:00 - 14:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Rob Koops en Wouter Truffino 
Organisatie
PROVADA i.s.m. Holland ConTech & PropTech
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-16 13:00:00 2020-06-16 14:00:00 Europe/Amsterdam PROPTECH INNOVATION DEBAT Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en technologieën voor de vastgoedsector? Wat gebeurt er bij Google en Amazon? Hoe staat Nederland ervoor? Waar staat de BV Nederland op de innovatiebarometer? Wouter Truffino deelt onderzoek en inzichten over property technology en gaat samen met Rob Koops in gesprek met startups en corporates. Het thema is Office as a service. Joost Lansink van SKEPP legt uit hoe zij de markt van flexibele kantoren zien ontwikkelen. Het panel bestaat naast Joost uit Sasja Fransen van Ritswand en Cliff Willems van Ammanu LED-intelligence. PROVADA - PROVADA FUTURE PROVADA i.s.m. Holland ConTech & PropTech info@provada.nl

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en technologieën voor de vastgoedsector? Wat gebeurt er bij Google en Amazon? Hoe staat Nederland ervoor? Waar staat de BV Nederland op de innovatiebarometer? Wouter Truffino deelt onderzoek en inzichten over property technology en gaat samen met Rob Koops in gesprek met startups en corporates.

Het thema is Office as a service. Joost Lansink van SKEPP legt uit hoe zij de markt van flexibele kantoren zien ontwikkelen. Het panel bestaat naast Joost uit Sasja Fransen van Ritswand en Cliff Willems van Ammanu LED-intelligence.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -