Programma

Opening PROVADA 2019
 

Datum & tijd
Dinsdag | 10:00 - 10:30
Locatie
Lounge Centrale Hal
Moderator
 
Organisatie
PROVADA B.V.
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-04 10:00:00 2019-06-04 10:30:00 Europe/Amsterdam Opening PROVADA 2019 De 15e editie van de vastgoedbeurs PROVADA wordt geopend door Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Met als overkoepelend thema ‘Are we fit for the Future?’ zal hij aandacht vragen voor de vele grote uitdagingen die de komende periode op ons pad zullen komen. Hans de Boer: “Nederland zit aan de max van onze capaciteit: woningmarkt, wegen, Schiphol, energienetwerk. De tijd is aangebroken om op een duurzame manier te investeren in de harde assets van ons land.”    PROVADA - Lounge Centrale Hal PROVADA B.V. info@provada.nl

De 15e editie van de vastgoedbeurs PROVADA wordt geopend door Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

Met als overkoepelend thema ‘Are we fit for the Future?’ zal hij aandacht vragen voor de vele grote uitdagingen die de komende periode op ons pad zullen komen.

Hans de Boer: “Nederland zit aan de max van onze capaciteit: woningmarkt, wegen, Schiphol, energienetwerk. De tijd is aangebroken om op een duurzame manier te investeren in de harde assets van ons land.”   

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -