Programma

Borrel: versnelling woningproductie MRA
  • Residential
  • Ontwikkelen
  • Investeren
 

Datum & tijd
Woensdag | 16:30 - 19:00
Locatie
Stand 12-01
Moderator
 
Organisatie
Metropoolregio Amsterdam
+ Agenda 2019-06-05 16:30:00 2019-06-05 19:00:00 Europe/Amsterdam Borrel: versnelling woningproductie MRA De provincie Noord-Holland en de MRA werken hard aan de versnelling van de woningproductie. Om het netwerk te versterken en u te informeren over de mogelijkheden voor ondersteuning bij de opgave, nodigen we u uit voor een borrel op 5 juni tijdens de Provada, de vastgoedbeurs van Nederland. We staan met elkaar voor een forse opgave in de kwantitatieve en kwalitatieve productie van woningen. Naast het realiseren van voldoende aantallen vragen ook de nieuwe opgaven op het gebied van duurzaamheid, energie, klimaatadaptatie en circulair extra aandacht. Deze grotere complexiteit van veelal binnenstedelijk projecten betekent dat er meer geld, kennis en tijd nodig is om de gewenste productieaantallen te halen. Om deze versnelling te realiseren willen we u kort informeren over de mogelijkheden voor ondersteuning en versnelling die er nu al zijn vanuit het kernteam woningproductie (MRA) en de provincie (NHN). Het kernteam woningproductie en/of de provincie kunnen actief ondersteuning bieden om gemeenten te helpen bij het wegnemen van knelpunten. Ook willen we succesfactoren met elkaar delen en willen we samen met u zoeken naar aanbevelingen en suggesties om onze inzet én de woningproductie nog verder te verbeteren. Dit bespreken we met de overheden uit de regio, maar ook met corporaties, beleggers en ontwikkelaars. Dit gesprek gaan we graag met u aan tijdens de borrel.   PROVADA - Stand 12-01 Metropoolregio Amsterdam info@provada.nl

De provincie Noord-Holland en de MRA werken hard aan de versnelling van de woningproductie. Om het netwerk te versterken en u te informeren over de mogelijkheden voor ondersteuning bij de opgave, nodigen we u uit voor een borrel op 5 juni tijdens de Provada, de vastgoedbeurs van Nederland.

We staan met elkaar voor een forse opgave in de kwantitatieve en kwalitatieve productie van woningen. Naast het realiseren van voldoende aantallen vragen ook de nieuwe opgaven op het gebied van duurzaamheid, energie, klimaatadaptatie en circulair extra aandacht. Deze grotere complexiteit van veelal binnenstedelijk projecten betekent dat er meer geld, kennis en tijd nodig is om de gewenste productieaantallen te halen. Om deze versnelling te realiseren willen we u kort informeren over de mogelijkheden voor ondersteuning en versnelling die er nu al zijn vanuit het kernteam woningproductie (MRA) en de provincie (NHN).

Het kernteam woningproductie en/of de provincie kunnen actief ondersteuning bieden om gemeenten te helpen bij het wegnemen van knelpunten. Ook willen we succesfactoren met elkaar delen en willen we samen met u zoeken naar aanbevelingen en suggesties om onze inzet én de woningproductie nog verder te verbeteren. Dit bespreken we met de overheden uit de regio, maar ook met corporaties, beleggers en ontwikkelaars.

Dit gesprek gaan we graag met u aan tijdens de borrel.

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -