Programma

Netwerkborrel: samenwerken met vastgoed aan maatschappelijke ambities
  • Duurzaamheid/Circulariteit
  • Energietransitie
  • Maatschappelijk Vastgoed
 

Datum & tijd
Dinsdag | 16:30 - 18:30
Locatie
Stand 10-25
Moderator
 
Organisatie
Rijksvastgoedbedrijf
+ Agenda 2019-06-04 16:30:00 2019-06-04 18:30:00 Europe/Amsterdam Netwerkborrel: samenwerken met vastgoed aan maatschappelijke ambities Op onze stand vertellen wij graag over onze ambities om meer maatschappelijke doelen te realiseren (in de regio), om verder te verduurzamen, om de circulariteit te vergroten en ook op het gebied van verkoop van overheidsvastgoed hebben we de nodige ambities. Om deze ambities waar te maken werken we samen met veel verschillende partijen. Een gebiedsgerichte aanpak staat bij ons centraal en daarmee raken wij thema’s als woningbouw, energietransitie en duurzaamheid in al haar facetten. Om niet alleen onze eigen doelen te behalen, maar ook een bijdrage te leveren aan stad en regio, werken we nauw samen met medeoverheden, marktpartijen en andere organisaties. Die contacten koesteren wij graag. Daarom nodigen wij onze partners graag uit op onze netwerkborrel. PROVADA - Stand 10-25 Rijksvastgoedbedrijf info@provada.nl

Op onze stand vertellen wij graag over onze ambities om meer maatschappelijke doelen te realiseren (in de regio), om verder te verduurzamen, om de circulariteit te vergroten en ook op het gebied van verkoop van overheidsvastgoed hebben we de nodige ambities. Om deze ambities waar te maken werken we samen met veel verschillende partijen. Een gebiedsgerichte aanpak staat bij ons centraal en daarmee raken wij thema’s als woningbouw, energietransitie en duurzaamheid in al haar facetten.

Om niet alleen onze eigen doelen te behalen, maar ook een bijdrage te leveren aan stad en regio, werken we nauw samen met medeoverheden, marktpartijen en andere organisaties. Die contacten koesteren wij graag. Daarom nodigen wij onze partners graag uit op onze netwerkborrel.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -