Programma

Lunch met inhoud: Inspiratiesessie mobiliteit
  • Smart Mobility
  • PropTech
  • Big data
 

Datum & tijd
Dinsdag | 12:45 - 13:15
Locatie
Stand 11-09
Moderator
Steven Nelemans 
Organisatie
BrabantStad
+ Agenda 2019-06-04 12:45:00 2019-06-04 13:15:00 Europe/Amsterdam Lunch met inhoud: Inspiratiesessie mobiliteit Geniet van een onvervalste Brabantse lunch en laat je inspireren door een van de snelstgroeiende startups van Nederland: Amber. Twee jonge studenten van de Tu Eindhoven wilden Elon Musk verslaan en een nieuwe electrische auto bouwen... Nu zetten zij de toon in duurzame deelmobiliteit. Steven Nelemans is oprichter en CEO van Amber. Samen met zijn co-founders richtte hij 2,5 jaar geleden Amber op, met het doel om de grote uitdagingen in onze huidige mobiliteit op te lossen. Met het bewezen Amber platform hebben ze een manier gevonden om mobiliteit duurzamer, flexibeler, en goedkoper te maken. Amber is de eerste partij die een volwaardig alternatief voor de eigen auto biedt door de beschikbaarheid van elektrische deelauto’s te garanderen. Momenteel actief in de zakelijke markt en aanwezig in alle grote steden van Nederland, zijn ze uitgeroepen tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.  Sinds kort is Amber ook actief in de vastgoed. Mobiliteit wordt steeds meer een integraal onderdeel van ons vastgoed in de toekomst, inmiddels zijn zij daarom betrokken bij tientallen toekomstige ontwikkelingen en uitvragen. Op Provada zal Steven vertellen over de meerwaarde van duurzame mobiliteit voor vastgoedontwikkelingen, maar ook over de oprichting van zijn bedrijf en waar ze de komende jaren naartoe zullen groeien. Amber laat zien dat we nog niets hebben gezien als het gaat om mobiliteit. PROVADA - Stand 11-09 BrabantStad info@provada.nl

Geniet van een onvervalste Brabantse lunch en laat je inspireren door een van de snelstgroeiende startups van Nederland: Amber.
Twee jonge studenten van de Tu Eindhoven wilden Elon Musk verslaan en een nieuwe electrische auto bouwen... Nu zetten zij de toon in duurzame deelmobiliteit.

Steven Nelemans is oprichter en CEO van Amber. Samen met zijn co-founders richtte hij 2,5 jaar geleden Amber op, met het doel om de grote uitdagingen in onze huidige mobiliteit op te lossen. Met het bewezen Amber platform hebben ze een manier gevonden om mobiliteit duurzamer, flexibeler, en goedkoper te maken.

Amber is de eerste partij die een volwaardig alternatief voor de eigen auto biedt door de beschikbaarheid van elektrische deelauto’s te garanderen. Momenteel actief in de zakelijke markt en aanwezig in alle grote steden van Nederland, zijn ze uitgeroepen tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. 

Sinds kort is Amber ook actief in de vastgoed. Mobiliteit wordt steeds meer een integraal onderdeel van ons vastgoed in de toekomst, inmiddels zijn zij daarom betrokken bij tientallen toekomstige ontwikkelingen en uitvragen. Op Provada zal Steven vertellen over de meerwaarde van duurzame mobiliteit voor vastgoedontwikkelingen, maar ook over de oprichting van zijn bedrijf en waar ze de komende jaren naartoe zullen groeien.

Amber laat zien dat we nog niets hebben gezien als het gaat om mobiliteit.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -