Programma

Succesvolle Retailvoorbeelden richting Paris Proof
  • Retail
  • Duurzaamheid/Circulariteit
 

Datum & tijd
Dinsdag | 10:20 - 11:00
Locatie
NRW Retailplein
Moderator
 
Organisatie
DGBC, ism Platform Duurzaam Winkelvastgoed en NRW
+ Agenda 2019-06-04 10:20:00 2019-06-04 11:00:00 Europe/Amsterdam Succesvolle Retailvoorbeelden richting Paris Proof In net iets meer dan 30 minuten ben je op de hoogte van drie succesvolle retailvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die helpen om de winkelpanden in Nederland ‘Paris Proof’ te krijgen. Met zowel aandacht voor de reductie van de CO2-emissie, innovatie als hoe je de Retailers enthousiast maakt. NRW hecht groot belang aan een duurzaam winkellandschap. De NRW Commissie Platform Duurzaam Winkelvastgoed is lid van de Werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame renovatie (DGBC), gezamenlijk zijn ze bezig de Retailsector in beweging te krijgen. Werkgroepvoorzitter Anneke de Vries, Albert Heijn: "Wat de opgave er niet gemakkelijker op maakt, is dat we het hebben over bestaand vastgoed. Maar zeker als je gebruik maakt van innovatie en techniek en nieuwe wegen durft te bewandelen, liggen ook daar volop kansen." PROVADA - NRW Retailplein DGBC, ism Platform Duurzaam Winkelvastgoed en NRW info@provada.nl

In net iets meer dan 30 minuten ben je op de hoogte van drie succesvolle retailvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die helpen om de winkelpanden in Nederland ‘Paris Proof’ te krijgen. Met zowel aandacht voor de reductie van de CO2-emissie, innovatie als hoe je de Retailers enthousiast maakt.

NRW hecht groot belang aan een duurzaam winkellandschap. De NRW Commissie Platform Duurzaam Winkelvastgoed is lid van de Werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame renovatie (DGBC), gezamenlijk zijn ze bezig de Retailsector in beweging te krijgen. Werkgroepvoorzitter Anneke de Vries, Albert Heijn: "Wat de opgave er niet gemakkelijker op maakt, is dat we het hebben over bestaand vastgoed. Maar zeker als je gebruik maakt van innovatie en techniek en nieuwe wegen durft te bewandelen, liggen ook daar volop kansen."

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -